Samen Doen team

Samen Doen is het startpunt voor alle vragen van inwoners op het gebied van wonen, werk, inkomen, welzijn en zorg, of voor hulp bij de zorg voor iemand in de omgeving.

 

Het Samen Doen team is een team met deskundige mensen die werken bij zorg- en welzijnsorganisaties. Samen hebben ze veel kennis en een groot netwerk van organisaties voor allerlei vormen van ondersteuning en hulp.

Het Samen Doen team organiseert ondersteuning dicht bij mensen in de buurt zodat er makkelijk en snel hulp te regelen is, als dat nodig is. Zo ook in Lemele.

 

Eén vast contactpersoon
Wie zich met een vraag of probleem meldt bij Samen Doen, krijgt een vast contactpersoon.

Samen met deze contactpersoon, wordt gekeken wat u zelf of met hulp van uw omgeving kan doen. Maar als het nodig is brengen zij u ook in contact met een specialist.

 

Inloop moglijkheid

Samen Doen houdt in Lemele elke eerste woensdag van de maand inloop van 9.30 - 11.30 uur in de Schakel. U kunt dan zonder afspraak binnenlopen.

De medewerker zal u graag ontvangen. 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Samen Doen via het e-mailadres samendoen@ommen.nl of telefoonnummer 14 0529.

 

Samen Doen werkt samen met: Landstede Welzijn, De Kern, RIBW Groep Overijssel, MEE IJsseloevers, Bureau Jeugdzorg Overijssel, Carinova Thuisbegeleiding, Baalderborg Groep, Saxenburgh Groep en de gemeente. Daarnaast wordt samen gewerkt met diverse partijen voor gespecialiseerde zorg.