PSV Marwinus

Hartelijk welkom bij paardensport vereniging Marwinus! Leuk dat je een kijkje neemt!

 

Wij zijn een hele diverse vereniging, dit zie je ook terug in onze lessen, niets is ons te gek! Je ziet veel verschillende soorten paarden en pony’s voorbij komen die allemaal op hun eigen niveau rijden. De niveaus zijn net zoals de paarden en pony’s heel divers van recreant tot Prix St. Georges in de dressuur en in het springen van recreant tot zz-zwaar.

Naast het rijden onder het zadel hebben wij ook een men afdeling.

 

De lessen worden verzorgd door René Augustijn hij geeft zowel de dressuur als de springlessen. Deze lessen worden altijd gereden op de donderdag avond. Op deze avond hebben wij 2 lessen: 1e les van 19:00 uur tot 20:00 uur, 2e les van 20:00 uur tot 21:00 uur.

Vanaf april tot september worden de lessen in de buitenbak aan de Lage Esweg te Lemele gegeven (dit is tegen over de Pitch en Putt) en van september tot april worden de lessen in de binnenbak gegeven. Deze binnenbak staat op brandweg 15a te Lemelerveld.

 

Naast dat we elkaar altijd op donderdag op de les zien, zien wij elkaar ook 3 keer vaker in het jaar. Wij houden namelijk elk voorjaar een potgrond actie, elke koningsdag ons jaarlijkse concours en we hebben altijd 1 keer in het jaar een Marwinusuitje, dit houdt in dat we een gezellige dag/avond met elkaar hebben!

 

Heeft u nou interesse om lid bij ons te worden, kom dan een keertje kijken of rij een proefles mee, wilt u gewoon wat informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via:

www.facebook.com/marwinus

Estelle.ogink@hotmail.com

Of u kunt bellen naar: Francis Turk, tel: 06-30768315