Laatste Nieuws

Data voor Lemels Feest 2019

Noteer allen in de agenda!

Lemels Feest van volgens jaar 2019 vindt plaats in week 25.

Dat is 20,21,22 en 23 juni 2019!

Fijne dag gewenst namens het Oranje Comité Lemele

Datum: 21-05-2018 08:26 Bron: Lemele.info
Lemele sluit in laatste thuiswedstrijd goed af tegen DKB (2-1)

Afgelopen weekend stond er een bijzondere wedstrijd voor Lemele op het programma. Het is precies 3 jaar geleden dat Lemele voor het laatst kampioen werd. Dat gebeurde tegen dezelfde tegenstander als vandaag en de huidige DKB trainer, Klaas Mijnheer was toen nog de trainer van SC Lemele.

 
Van de toenmalige kampioensploeg zit er nu nog maar een enkeling bij de selectie, maar toch...
 
DKB doet nog volop mee voor de prijzen en wil dus ten koste van alles winnen vandaag. Voor ons is dat eerste niet meer aan de orde, maar willen zeker niet minder graag winnen. Het bij vlagen uitstekende spel na de winterstop zien we gelukkig steeds vaker worden beloond met 3 punten.
 
In al weer de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen zou een 3-Punter meer dan welkom zijn, want voor het eerst in de historie van de club was er een persconferentie georganiseerd. En ja, met een overwinning op zak is dat toch net even leuker... Lees hier verder
 

 

Datum: 14-05-2018 12:09 Bron: Lemele.info
Jaarlijkse bloemenactie gaat niet door

De jaarlijkse bloemenactie van Kunst Na Arbeid Lemele, zo vlak voor Moederdag op 11 en 12 mei 2018 gaat niet door. Helaas zullen de inwoner van Lemele en omgeving dit jaar zelf op pad moeten om fleurige bloemen voor de tuin te kopen. Gelukkig zal volgend jaar de muziekvereniging op 10 en 11 mei 2019 weer langs de deuren gaan met de welbekende bloemenactie!

Datum: 11-05-2018 21:04 Bron: Lemele.info
SC Rijssen snoept Lemele in slotfase twee punten af! (2-2)

Op 6 mei stond de inhaalwedstrijd tegen SC Rijssen op het programma. De meningen over voetballen op de dag van de bevrijding zijn verdeeld, maar laten we met z’n allen heel blij zijn dat we in Nederland überhaupt in vrijheid kunnen voetballen.

De gejatte quote van Rinus Michels ‘voetbal is oorlog’ is in de huidige tijd en vooral op deze dag nogal discutabel, maar laten we het in de goede context gebruiken en vooral als waarheid zien. Na de 2-1 nederlaag in Rijssen hadden we wat goed te maken. In de fysieke strijd zouden we het waarschijnlijk af moeten leggen tegen de gastploeg dus zaak om ze voetballend om ver te blazen. Met een duidelijk strijdplan gingen beiden ploegen elkaar te lijf. Lees hier verder.

 

Datum: 11-05-2018 21:02 Bron: Lemele.info
Lemele doet goede zaken in Daarle (0-3)

Afgelopen week stond de inhaalwedstrijd tegen Daarle op het programma. Onze tegenstander heeft met 4 wedstrijden in 10 dagen een druk programma te verwerken. Daarle beschikt niet over kunstlicht waardoor er al om 19.00 uur afgetrapt moest worden.

 

Na het doelpuntloze gelijkspel afgelopen zaterdag in Daarlerveen wilden we graag onze nieuw uitgevonden aanvalsdrift bekronen met doelpunten. We begonnen sterk aan de wedstrijd en zetten de tegenstander snel onder druk. Daarbij wonnen we veel duels en vonden al snel de rust aan de bal. Met name ons middenveld was dominant en kon snel onze voorwaartsen aan het werk zetten. We creëeren een aantal goede kansen, maar scoren nog niet. In de 19e minuut is het wel raak. Remon wordt vrijgespeeld en schiet op vijandelijk doel. Het schot wordt gekraakt, maar gaat wel voorbij de keeper. De slim doorgelopen Yoran brengt de linksback aan het zweten die de bal prompt het laatste zetje geeft in eigen doel, 0-1! Lees hier verder

 

Datum: 30-04-2018 17:09 Bron: Lemele.info
4 mei herdenking in Lemele

Op vrijdag 4 mei worden in Lemele, net als op vele andere plaatsen in het land, de mensen herdacht die sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, waar ook ter wereld, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties zijn omgekomen of vermoord. 

De herdenking vindt plaats bij het oorlogsmonument op de Algemene Begraafplaats aan het Zandeinde. Kort voor 20.00 uur klinkt het Taptoesignaal, waarna het 2 minuten stil wordt. 

Vervolgens worden kransen gelegd namens de inwoners van Lemele en namens de gemeente Ommen. Iedereen wordt van harte uitgenodigd aan deze korte plechtigheid deel te nemen. Zorgt u dat u om 19.55 uur aanwezig bent? 

 

Datum: 28-04-2018 20:19 Bron: Lemele.info
Keeper Daarlerveen grote sta-in-de-weg voor Lemele (0-0)

Na de mooie 4-0 van vorige week tegen de Blauwwitters mochten we vandaag op bezoek bij hekkensluiter Daarlerveen. De thuisploeg steekt de laatste weken in een aardige vorm en probeert het moeizaam verlopen seizoen een goed slot te geven.....Gekheid, niet zeiken, voetballen! Lees hier meer

Datum: 24-04-2018 11:12 Bron: Lemele.info
Stug BZSV zakt na rust door de hoeven (4-0)

Vandaag stond er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer waren de Blauwwitters uit Borne de tegenstander. In Borne werd er met 2-0 verloren dus we hadden wat recht te zetten. Lemele speelde in de afgelopen weken veelal tegen hooggeklasseerde tegenstanders waarin we lieten zien vooral in het verdedigen gegroeid te zijn. Nu was het aan ons om te bewijzen dat we ook in balbezit ons mannetje staan. Lees hier verder

 

Datum: 19-04-2018 14:19 Bron: Lemele.info